Aktuality

TIP NA DÁREK: pro milovníky masa a steaků27.9.2016

Masa připravená na pánvi, ale i výtečně ugrilovaná... Jedinečné přílohy a omáčky známé po celém světě...

Takový bude kurz vaření a grilování 22. 11. s šéfkuchařem Monte Bú Jiřím Ampapou

Mrkněte do galerie MASA a STEAKY, jaká byla atmosféra na kurzu v červnu :-).

Menu:
- klepané carpaccio z pravé svíčkové s lanýžovou majonézou, rukolou, hoblinkami parmesanu
- česká svíčková vs. USDA svíčková s omáčkou z koňaku a pepře, s domácím chlebem
- Chuck roll v černé bulce s křupavým salátem, BBQ dipem, slaninkou a čerstvou zeleninou
- Ball Tip na grilu s pařížskými brambory s omáčkou béarnaise
- Rib Eye steak s máslovým jus, gratinovanou červenou řepou a domácím pečivem
- pancakes s čerstvým ovocem a javorovým sirupem

Další informace o kurzu naleznete ZDE

 

Odběr novinek Odebírat

Archív aktualit

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
BiggreeneggKafeservistitano


Sociální sítě
Created by Shot Creative